Hvordan får du det meste ud af din hjemmeside økonomisk set?

Det er efterhånden gået op for de fleste at der er penge at tjene med en hjemmeside, uden at man behøver at have noget at sælge, men udelukkende fordi man har en side der får besøgende jævnligt.

Faktisk kan du opbygge en god lille forretning, hvis du blot lægger adsense koderne ind i din html, så sørger google for at levere relevante annoncer optimeret til indholdet på den enkelte side.

Google’s Adsense program er en hurtig og let måde at gøre din hjemmeside til en indtægtskilde der kører på autopilot døgnet rundt. Hvor meget du vil tjene afhænger af hvilke annoncer google mener er de rigtige til indholdet på din side, og hvor meget konkurrence der er indenfor de annoncer. Du får en procentdel af hvad annoncørerne betaler for klikket, og den nærmere procentdel kender kun Google.

Hvordan kommer du så i gang med at tjene penge på denne måde?

  1. Det siger sig selv at du først skal have en side lavet
  2. Så går du på Adsense hjemmesiden og tilmelder dig programmet
  3. Når Google har accepteret din side, vil du kunne lave din annoncekode, og i løbet af få minutter have annoncer på dine sider.
  4. Når dine besøgende klikker på annoncerne, får du penge ind på din konto, og når du har nået $100 kan du få dem indsat direkte i din bank, nemmere kan det ikke blive. Lad være med selv at klikke på annoncerne, eller at bede dine venner om det, hos Google kender de godt de trick, og bliver du taget i det, bliver du bandlyst hos dem, og dermed mister du alt havd du allerede har tjent, og bliver udelukket for fremtidig adsense indtjening.
  5. Tilføj nye sider jævnligt, og stille og roligt vil din indtjening vokse, jo mere indhold, jo større indtjening er mulig.

Efterhånden som du begynder at se at du kan tjene penge på det, så vil du sikkert ønske at optimere dine sider til en højere indtjening, mere om det senere.