Mange lærer at man kan tjene penge på nettet, og når de først er kommet sig over den første benovelse over alle de ting der kan lade sig gøre online, er de fleste klar til at undersøge hvordan man tjener penge på Internettet.

Der er mange metoder til at tjene penge på nettet, i flæng kan nævnes autosurfing, paid to read email, Google Adsense og affiliate programmer.
Der er masser af andre metoder, og her i denne indledende artikel vil jeg kun kort berøre en del af dem, i senere posts, vil jeg enkeltvis gå ind i de enkelte metoder til tjen penge på nettet metoder.

Tjen Penge Fra Din lænestol

Vi vil alle sammen gerne tjene penge, men pointen og det smarte ved nettet, er at du ikke behøver at forlade din lænestol, og den ideelle situation er den hvor du tjener pengene helt automatisk, og uden at du behøver at løfte en finger…

Det er dog ikke uden arbejdsindsats at du når dertil, men gør du dit arbejde seriøst, er det helt sikkert muligt at nå dertil. Og prøv lige at forestille dig at du vågner om morgenen, går ind til din computer, og ser at du i det seneste døgn har tjent et par tusind… Fedt ikk?

Hvis det kan lykkes for dig at opbygge nogle hjemmesider der får så mange besøgende at du kan leve af dem, er du en af de heldige, så er der ikke flere bosser til at hundse med dig, du kan bare sige jobbet op, og nyde livet, dog bliver du nødt til at lave en smule vedligeholdelse, men reelt kan du på et eller andet tidspunkt pensionere dig selv før tid…

Tjen Penge På Nettet, Mulighederne er Endeløse… Næsten

Der er millioner af muligheder for at tjene penge på nettet, og 2 af de mest populære er Google Adsense og Affiliate programmer.

Google Adsense er små annoncer, dem du kender fra googles søgeresultater ude i højre side… For dem der indryhher annoncerne hedder de adwords, og det er firmaer der reklamerer for at få kunder til deres forretning. Når du tilmelder dig Google’s adsense program, får du en lille kode du indsætter på dine sider, og når besøgende på dine sider klikker på annoncerne, tjener du en ikke nærmere defineret procentdel af det annonce klikket koster.

Affiliate programmer er også reklamer for firmaer, men her tjener du som oftest kun penge hvis dine besøgende bruger penge efter de forlader din hjemmeside. Da vil du få en på forhånd klargjort procentsats af omsætningen du genererer. Der er også muligheden for at du får betaling pr. lead, hvilket vil sige at hvis dine besøgende udfylder en formular og tilmelder sig et eller andet program, får du et aftalt beløb for det.

Jeg håber du har fundet indlægget interessant, og vil gennemgå begge emner meget grundigere i senere poster.