Der er virkelig ingen tvivl om, at der er forbløffende indkomster som i øjeblikket tjenes på Google Adsense og en virkelig interessant ting er, at selv relativt små sites og blogs finder nye måder at tjene penge på deres Adsense sites hver dag.

Faktisk er der flere og flere kreative måder at tjene penge og maksimere din AdSense-indtjening på, der bliver opdaget og taget i brug hver dag. Og hvad der er endnu mere fascinerende er det faktum at de fleste af disse værktøjer kke koster noget. De er faktisk gratis. Her er 3 af de mest effektive der i øjeblikket anvendes.

a) Du kan tjene penge på adsense ved at skrive artikler til artikel kataloger.

En af de mest effektive metoder måder at tjene penge på Adsense klik er at øge mængden af målrettet trafik til dit websted. En af måderne at gøre dette på, er ved at distribuere interessant indhold til artikel kataloger. Ved at skrive artikler om det emne dit websted målrettet behandler, kan du skaffe relevante links til dit websted, og foruden de direkte besøg du kan modtage fra artiklerne, vil din side blive mere populær og derved højere rangeret i søgemaskinerne.

Succes her afhænger af tre vigtige faktorer. Først bør du være forsigtig med at sende artiklerne bare ud hvor som helst, find den relevante kategori, og har sitet ikke en relevant kategori, så drop det, og gå videre med det næste site, der er rigeligt at tage af.

Det væsentligste punkt i din artikel er din ressource box, altså den del der populært hedder om forfatteren… (about the author) Her skulle du gerne fange læserens lyst til at klikke videre til dit site efter at have læst artiklen, og en anden benefit du kan få er meget målrettede links.

Når du laver din ressource box, har du som regel mulighed for at vælge 2 links, og du kan vælge din linktekst, og det er ret vigtigt… Din linktekst beskriver som oftest din side, det gør den i hvert fald for søgemaskinerne, så vælg din linktekst med omhu…

Jeg skriver selv artikler på engelsk, og linker både til mine danske, og engelsksprogede sider… Og det virker… Også selvom adsense ikke er den primære indtjening på siden, artikler gir både links og besøgende…

b) Når du sender emails så hav en beskrivende signatur med links, det gir ekstra besøgende til dine sites, og nogen af de besøgende vil ganske givet klikke på dine adsense annoncer. Det svarer jo faktisk lidt til din ressource box i ovenstående, du skal bare overføre det til email-signaturer

Tro ikke at kun den du sender emailen ser din signatur, henad vejen vil dine emails blive videresendt, og ad den vej, vil mange mennesker komme forbi din signatur, og det kan ende med at blive en helt fin måde at skabe flere besøgende til dine sider…

Prøv det, åben dit emailprogram, og lav en signatur med det samme inden du læser videre, i længden vil du tjene penge, på dine adsense klik.

c) Deltag i forumdiskussioner, gør det til en vane at besøge adskillige forums inden for de emner du er interesseret i, og deltag livligt i debatten.

På stort set alle forum sites, er det muligt for dig at lave en signatur i lighed med i emailen, og denne signatur vil blive tilkoblet alle dine indlæg, og fungere som både et link til søgemaskinerne, såvel som en mulighed for direkte besøgende.

Forums finder du let ved at besøge din foretrukne søgemaskine.

Der er masser af andre måder at få flere besøgende til dine sider, og derved tjene penge på adsense klik, det er bare om at komme i gang med fantasien, prøv at tænke utraditionelt, så kommer du sikkert i tanke om flere, og gør du, så skriv gerne en kommentar, så andre kan få glæde af dem…